


Stardust foods
Stardust Foods Restströmmar och förädlingsteknologier i matsystemet En tredjedel av all mat som produceras i världen äts inte upp. Det mesta svinnet uppstår i hushållen, men även inom matindustrin finns mat som blir över vid tillverkning, vilket kallas restströmmar....
Nordisk Bärinnovation
Nordisk Bärinnovation Nordisk Bärinnovation – förädling av nordiska bär Erik Rosenbaum och Jenny Berg har utvecklat en ny teknik för frystorkning som är mer energieffektiv än traditionella frystorkar. Fakta Kategori: Projekt Investeringsår: 2022 Tar vara på råvaror på...
Råvara
Råvara Bra mat med bra råvaror – hälsosam snabbmat Polarbrödsgruppens nystartade bolag PolarVentures förvärvade i dag 49 procent av snabbmatskedjan Råvara. Råvara finns med sina restaurangbodar i Luleå, Boden, Piteå, och Skellefteå. Råvara serverar Sushi, Poké och...